mats-Westling-1024x683
Ran-på-havet_2100
previous arrow
next arrow

Sommar, sol, skärgårdsturer och… Corona

Vår omvärld har förändrats. Förutsättningarna för att driva passagerartrafik och restaurang har förändrats. Det som inte har förändrats det är vår omtanke om er, våra gäster och passagerare. Vi vill fortfarande ge er en fantastisk skärgårdstur och det bästa sommarminnet som vi kan!

Många av er har ju varit med oss och upplevt våra turer tidigare. Ni vet hur vi brukar ha det, lite trångt, mysigt och massor av hjärta. I år har vi varit tvungna att tänka om, men vissa saker tummar man inte på, hjärtat är fortfarande med!

Vi har fått tänka om när det gäller ombordstigning, hur vi placerar ert sällskap, hur vi ska kunna separera sällskapen från varandra och hur vi ska kunna underlätta för er när ni rör er ombord. Vi har alltid varit noga med hygienen ombord, och nu har vi vidtagit ytterligare åtgärder för att ni tryggt ska kunna åka med oss.

Vår berömda buffé med alla godsaker från havet kommer att serveras på tallrik vid bordet, men du får fortfarande äta så mycket du orkar!

Tillsammans ska vi ha en riktigt fin sommar. Den blir inte som vanligt, men den blir bra!

Trubadurkväll med M/S Ran

Förra årets konsert- och berättarkvällar ombord M/S Soten blev så fantastiskt lyckade och uppskattade att vi i sommar även kör dessa på M/S Ran. Onsdagarna den 15/7, 22/7 och 29/7 har vi således specialkvällar med den välkände artisten och trubaduren Mats Westling ombord. Allt enligt rådande restriktioner. Under dessa kvällar kommer Mats tillsammans med skeppare Göran att på ett kärleksfullt sätt fylla kvällen med spännande lokala berättelser och guidning, inramat med Mats egenskrivna musik och radiohiten ”Perfekt” i täten. Detta under tiden vi såväl äter som dricker mycket gott. Vi vågar lova att dessa kvällar blir en upplevelse som är mycket annorlunda och något alldeles extra. Varmt välkommen!
Obs! Biljettpriset på turen dessa onsdagar 15/7, 22/7 och 29/7 med Mats Westling är inkl. mat, musik, guidning 650:-
Barn 7-12 år 300:-
Avgår från från centrumbryggan i Fjällbacka kl 19.00. Åter ca kl. 22.00
Fullständiga rättigheter ombord.
MÅSTE FÖRBOKAS på Tel 0706-294556