Brollop-Hahne-Soten - copy
89912710_2755571451144704_4001343690759995392_o
Brollop-Hahne-Soten
Brollop-Hahne-Soten - copy - copy
previous arrow
next arrow

Smaka på västkusten

När du kliver över landgången möts du av en förförisk doft av nybakat bröd, drösad och vitvinsångad torskrygg eller en helstekt fläskytterfilé. Dofterna kommer från det välutrustade restaurangköket som vi har ombord. All mat som vi serverar har vi lagat ombord.

Den Bohuslänska mattraditionen och Västerhavet är av naturliga skäl ett populärt tema. Tänk, att något som är så gott och fräscht som fisk och skaldjur även är nyttigt!

Vi kan erbjuda er en elegant trerätters meny, en lunchwrap med sallad eller goda snittar till bubblet, allt utifrån era önskemål.

Vår havsdoftande Västkustbuffé serveras på Berättarturerna genom Sotekanalen. Du kan så klart beställa denna buffé när du chartrar M/S Soten för ditt egna arrangemang. Vi kan ta emot 120 bordsgäster.

Västkustbuffén innehåller naturligtvis räkor, så mycket du orkar äta, men även två sorters rökt lax, sill i flera inläggningar efter eget recept. Till detta finns såser, nybakat bröd och färsk ångad delikatesspotatis. Ingen ska behöva lämna våra båtar hungrig!

Våra råvaror håller högsta kvalité och all fisk och sjömat kommer från hållbart fiskade bestånd och är MSC-märkt.

Vi har hört att inte alla gillar fisk, men det talas vi vid om när ni bokar er resa och för våra yngsta matroser kan vi erbjuda köttbullar och korv.

Vi har fullständiga rättigheter ombord.