Wells
patrik-isaksson-23
LilioSusie-soten
Harpo-soten
Sonja-Alden-soten
previous arrow
next arrow

Artister och events

Sommaren 2024 bjuder på en kavalkad av artister och events ombord på M/S Soten! Vi fyller på efterhand som bokningarna blir helt klara.


Fredag 12 juli: Konsert

Patrik Isaksson

Sedan debuten 1999 har Patrik Isaksson varit en av landets populäraste artister med hitlåtar som ”Hos dig är jag underbar” och ”Du får göra som du vill”. Låtar som nu går igen och fastnar i en ny generation. Konserten utgår från Smögen kl 18.30.


Fredag 19 juli: Konsert

Lili & Susie

80-talsikonerna Lili & Susie kommer till Soten i sommar! De har i vinter släppt nytt material men räkna med att i sommar få höra en hel del av deras gamla hits. Konserten utgår från Smögen kl 18.30.


Fredag 26 juli: Konsert

Harpo

Harpo gjorde stor succé på M/ S Soten sommaren 2023, hela båten gungade och alla sjöng med i Harpos alla hits och tog del med stort intresse av alla spännande berättelser som Harpo har att berätta om hela sin karriär. Konserten utgår från Smögen kl 18.30.


Fredag 2 augusti: Konsert

Peter Jezewski

Vi kan förvänta oss en mängd hits från 50-/60-talet och framåt och en kavalkad av många av de låtar Peter Jezewski sjöng som frontman i kultförklarade bandet The Boppers. Konserten utgår från Smögen kl 18.30.


Fredag 9 augusti: Konsert

Robert och Maria Wells

Närmare 2 miljoner människor har sett Robert Wells live, bland annat med Rhapsody in Rock. Här blir det en kväll av Blues och jazz tillsammans med frun Maria. Konserten utgår från Smögen kl 18.30.


Torsdag 15 augusti: Konsert

Sonja Aldén

Sonja Aldén är en av Sveriges mest folkkära sångerskor. Det stora genombrottet kom i Melodifestivalen 2007 där hon tog sig hela vägen till final med jättehiten “För att du finns”. Konserten utgår från Smögen kl 18.30.