89912710_2755571451144704_4001343690759995392_o
Soten_sotekanalen_kvall_UF
Soten Sea Vision Rederi4
previous arrow
next arrow

Sommar, sol, skärgårdsturer och… Corona

Vår omvärld har förändrats. Förutsättningarna för att driva passagerartrafik och restaurang har förändrats. Det som inte har förändrats det är vår omtanke om er, våra gäster och passagerare. Vi vill fortfarande ge er en fantastisk skärgårdstur och det bästa sommarminnet som vi kan!

Många av er har ju varit med oss och upplevt våra turer tidigare. Ni vet hur vi brukar ha det, lite trångt, mysigt och massor av hjärta. I år har vi varit tvungna att tänka om, men vissa saker tummar man inte på, hjärtat är fortfarande med!

Vi har fått tänka om när det gäller ombordstigning, hur vi placerar ert sällskap, hur vi ska kunna separera sällskapen från varandra och hur vi ska kunna underlätta för er när ni rör er ombord. Vi har alltid varit noga med hygienen ombord, och nu har vi vidtagit ytterligare åtgärder för att ni tryggt ska kunna åka med oss.

Vår berömda buffé med alla godsaker från havet kommer att serveras på tallrik vid bordet, men du får fortfarande äta så mycket du orkar!

Tillsammans ska vi ha en riktigt fin sommar. Den blir inte som vanligt, men den blir bra!

Berättarlunch med M/S Soten

Lunchturen följer samma mönster som berättarkvällen, men startar klockan 13:00. I övrigt är allt det samma – Berättelsen, maten, den fantastiska resan och den mysiga båten!

Turen utgår från Smögenbryggan kl 13:00 och tar ca tre timmar.

Turen går tisdag, onsdag, torsdag och lördag, 29/6–28/8. Pris: 550kr/person