previous arrow
next arrow
Slider

Sommar, sol, skärgårdsturer och… Corona

Vår omvärld har förändrats. Förutsättningarna för att driva passagerartrafik och restaurang har förändrats. Det som inte har förändrats det är vår omtanke om er, våra gäster och passagerare. Vi vill fortfarande ge er en fantastisk skärgårdstur och det bästa sommarminnet som vi kan!

Många av er har ju varit med oss och upplevt våra turer tidigare. Ni vet hur vi brukar ha det, lite trångt, mysigt och massor av hjärta. I år har vi varit tvungna att tänka om, men vissa saker tummar man inte på, hjärtat är fortfarande med!

Vi har fått tänka om när det gäller ombordstigning, hur vi placerar ert sällskap, hur vi ska kunna separera sällskapen från varandra och hur vi ska kunna underlätta för er när ni rör er ombord. Vi har alltid varit noga med hygienen ombord, och nu har vi vidtagit ytterligare åtgärder för att ni tryggt ska kunna åka med oss.

Vår berömda buffé med alla godsaker från havet kommer att serveras på tallrik vid bordet, men du får fortfarande äta så mycket du orkar!

Tillsammans ska vi ha en riktigt fin sommar. Den blir inte som vanligt, men den blir bra!

Malö strömmar och nordströmmarna

En fantastisk resa genom trånga passager, där vi stryker längs Råberget och ser de vilda strömvirvlarna dansa förbi. Vi åker i en farled med en rik och intressant historia som vi naturligtvis berättar allt om.

Vi äter av den goda Västkustbuffén och njuter av den makalösa naturen.

Denna resa kan man starta på Smögen då vi avgår kl 17:00 eller så kliver man på i Lysekil kl 19:00. Vi är tillbaka i Lysekil ca 22:00 och i Smögens hamn strax före midnatt.

Turen går på fredagar, 26/6–14/8. Pris: 550kr/person