En matupplevelse i genuin marin miljö.
Maten vi serverar ombord har den Bohuslänska mattraditionen och Västerhavet som tema.
Räkor och skaldjur är en klassiker men vi bjuder även på mycket annat gott.
Havet ger en spännande och rik tillgång på fantastiska råvaror.
Vi har fullständiga rättigheter ombord.
Menyförslag för våra beställningsturer
Meny Styrbord
Förrätt
Ljummen lammkompott med rostad
rosmarin och vitlökstoast.
Varmrätt
Vitvinspocherad koljafilé med kokt färskpotatis
och kall citronsås.
Dessert
Vaniljbrûlêe med färska bär.
Meny Babord
Förrätt
Carpaccio på gravad kummel och havskräftor.
Citronereme och färsk mynta.
Varmrätt
Vit1öksmarinerad entrecote med
tryffelrostad färskpotatis.
Ädelostcreme och rödvinssås.
Dessert
Mörk chokladtryffel smaksatt med
vanilj och tonkaböna.
Lunchförslag
Hållö
Dillhalstrad makrill med kokt färskpotatis.
Syrad spenat och örtsmor.
Soteskär
Örtbakad fläskfile med kokt
färskpotatis och kall citronsas.
Snittar
Tunnbröd med kallrökt lax och limecreme
Rom/räksnitt på tångknäcke
Gravad pilgrimsmussla på grovt brdd
Bayonneskinka med marmelad pa katrinplommon
Har ni egna tankar eller förslag på meny är detta inga problem
så länge alla i sällskapet äter samma meny.
Kontakt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Tel: 0706-294556